Naast het verzorgen voor huisartsen van ruim 4 miljoen griepvaccinatieuitnodigingen bieden wij ondersteuning aan alle zorgverleners bij de verzending van o.a. verhuisberichten, aankondiging van/informatie over praktijkovernames, nieuwsbrieven, praktijkfolders, etc. Voor diverse zorgverleners, groot en klein, verzorgen wij de vertrouwelijke verzending van oproepen voor medische onderzoeken en laboratorium-uitslagen. Het converteren en verbeteren van uw adressenbestand tot een werkbaar document wordt uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk gerealiseerd. Daar zijn wij in gespecialiseerd.

BETROUWBAAR

Uw post is een belangrijk medium. Laat het verwerken door een betrouwbare partner. Noemenswaardig is dat fysieke post onder grondwettelijke bescherming van het briefgeheim valt. Tevens werken wij conform de AVG-richtlijnen,  meer informatie over ons beleid leest u bovenaan deze pagina bij downloads. Tevens zijn wij ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, met deze certificaten wordt bevestigd dat onze informatiebeveiliging op orde is.

Onze medisch gerelateerde diensten

Vaccinatie uitnodigingen

Informatie over onze werkwijze in de drukke vaccinatie periode. Betreffende griepvaccinaties en pneumokokkenvaccinaties, tevens kunt u hier reserveren.

Meer weten

Medisch Drukwerk

Receptenpapier, afsprakenkaartjes, tevens briefpapier met eigen logo en huisstijl, met bijbehorende enveloppen. En meer…

Meer weten

DMDR Shop

Wij leveren medische hulpmiddelen, zoals hechtmateriaal, veiligheidsnaalden en vaccinatie-gerelateerde materialen. Ook vindt u in deze webshop andere handige materialen voor uw dagelijkse praktijkvoering.

Meer weten

Liever persoonlijk contact?

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?