Betreffende griepprikmailing / medische post

Hoe geef ik jullie de opdracht? 

Vul tijdig zo volledig mogelijk een reserveringsformulier (toevoegen link naar digitaal reserveringsformulier) in voor de griep- en pneumokokkenmailing. Deze periode is het topdrukte bij DMDR, met een reserveringsformulier kunnen wij alvast de nodige voorbereidingen treffen. En u eventueel herinneren aan de deadline.

Hoe lever ik alles aan? 

Uw brieven ontvangen wij graag in een Word bestand op het e-mail adres griep@dmdr.nl. De adressenbestanden kunt u uploaden in onze portal: portal.dmdr.nl. Een nieuw account in onze portal wordt gemiddeld binnen een half uur geactiveerd.

Gebruikt u als HIS Medicom, dan levert Pharmapartners een gratis service om ons uw adressenbestanden aan te leveren. Contactgegevens Pharmapartners:  https://www.pharmapartners.nl/contact/#gf_1

Als ik op de dag van de deadline zie dat ik iets fout heb aangeleverd, kan ik het dan nog kosteloos herstellen?

Nee, zodra wij uw brieven en adressenbestanden ontvangen verwerken wij deze direct. Zorg er dus voor dat u alles goed gecontroleerd, voordat u het naar ons verstuurd. Wegens de drukte is het voor ons niet mogelijk om uw brief te dubbelchecken. Wij gaan er vanuit dat u deze foutloos aanlevert.

Waarom kan ik de gewenste bezorgweek niet meer kiezen?

Zodra een bezorgweek volgeboekt is of zodra de deadline voor deze week verstreken is, zal deze bezorgweek niet meer te kiezen zijn. Wilt u toch dat DMDR uw griepprikmailing verzorgt, dan kunt u of de prikdatum naar achteren schuiven, of kiezen voor een spoedmailing.

Betreffende webshop

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

U kunt de bestelling direct per iDeal betalen of een factuur ontvangen die u achteraf kunt voldoen.

Betreffende Direct mail

Aan welke regels moet ik mij houden t.b.v. een mailing?

Een mailing is maatwerk. Wij denken met u mee, zodat het compleet naar uw wens bezorgd kan worden.

Hoe worden posters verpakt voor verzending?

Posters worden in stevige verzendkokers verzonden.

Kan ik voor de reeks adressen die ik dmdr doorgeef, per adres een andere hoeveelheid inhoud (posters bijvoorbeeld) aanleveren?

Ja, dat kan.

Kan ik jullie kant en klaar drukwerk aanleveren voor verzending of verzorgen jullie zelf het drukwerk?

DMDR kan voor u het drukwerk verzorgen, maar u mag het ook kant en klaar aanleveren.

Liever persoonlijk contact?

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?